12.08.2021

ExpoCook 2021 – spotkania b2b online dla przedsiębiorców z sektora spożywczego i Ho.Re.Ca., 28-30 września 2021

ExpoCook to targi dedykowane szeroko rozumianemu światu Ho.Re.Ca., wysokiej jakości żywności i napojów, profesjonalnego wyposażenia, hotelarstwa, turystyki i dziedzin pokrewnych.
Ze względu na obecne uwarunkowania, edycja ExpoCook 2021 będzie w pełni wirtualna i będzie stanowić bazę dla edycji hybrydowej w 2022 roku. Podczas targów odbędą się zaaranżowane wcześniej spotkania z parterami zagranicznymi. Organizatorem spotkań matchmakingowych jest włoski ośrodek Enterprise Europe Network z Palermo Sicindustria.

ExpoCook 2021 – 1 wydarzenie, 3 możliwości

Zainteresowani przedsiębiorcy mają możliwość udziału w:

  1. wirtualnych targach Expocook 3D, z wirtualnym stoiskiem, aby w interaktywny sposób zaprezentować swoje produkty i usługi oraz wziąć udział w innych wydarzeniach cyfrowych. Obejrzyj DEMO: https://expocook.collectivibe.com/
  2.  wydarzeniu na miejscu w Palermo, prezentacja produktów/usług, spotkania z potencjalnymi partnerami online lub na miejscu, udział w warsztatach na żywo
  3. spotkaniach b2b, online lub na miejscu

Udział w ExpoCook Online daje uczestnikom  zwiększenie widoczności, sprzedaży,  możliwość znalezienia nowych partnerów: resellerów, dostawców, dystrybutorów, inwestorów. W ramach wydarzenia odbędą się dedykowane prezentacje handlowe, wysokiej jakości pokazy gotowania z udziałem młodych Szefów Kuchni, ale także „gwiazdek Michelin”.

Spotkania matchmakingowe gromadzą firmy (zarówno kupujących, jak i dostawców) z wielu krajów europejskich. Jest to wyjątkowa okazja do nawiązania nowych kontaktów biznesowych i zawarcia kontraktów. Spotkania B2B online będą odbywały się za pośrednictwem platformy B2Match z wieloma nowymi funkcjami, zintegrowanej z targami 3D.

Tematyka: 

  • Produkcja żywności i napojów: tradycyjna, organiczna, „free from”, funkcjonalna, itp.
  • Turystyka żywności i wina
  • Produkty i komponenty dla sektora Ho.Re.Ca
  • Profesjonalne wyposażenie dla barów i restauracji, pizzerii, pubów i browarów, cukierni, piekarni i sklepów gastronomicznych, hoteli, dużych wspólnot, itp.
  • Branża hotelarska: usługi dla hoteli i obiektów noclegowych, inżynieria i architektura, projektowanie i kierownictwo artystyczne
  • Rozwiązania w zakresie opakowań
  • Automaty vendingowe
  • Meble wewnętrzne i zewnętrzne oraz projektowanie
  • ICT, oprogramowanie do zarządzania płatnościami i oprogramowanie do zarządzania hotelami
  • Marketing, komunikacja i doradztwo
  • Zastawa stołowa: sztućce, obrusy, srebrna zastawa, porcelana, talerze, szklanki, akcesoria… wszystko dla perfekcyjnego „mise en place”.
  • Odzież robocza: moda dla szefów kuchni, pracowników restauracji i hoteli, itp.
  • Gospodarka wodna i odpadami dla sektora Ho.Re.Ca.

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny.

Agenda wydarzenia

Katalog uczestników (każdego dnia rejestrują się nowi uczestnicy)

Przewodnik dla uczestników 

Rejestracja jest otwarta do 28 września br.

W przypadku dodatkowych pytań, prosimy o kontakt z naszym ośrodkiem Enterprise Europe Network w Lubelskiej Fundacji Rozwoju.

WRÓĆ DO AKTUALNOŚCI

WSPÓŁTWORZYMY, WSPÓŁPRACUJEMY

ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA
ZAPISZ SIĘ DO NEWSLETTERA