Pożyczki dla firm
Współpraca zagraniczna
Szkolenia
Doradztwo, wsparcie innowacji
Inne usługi finansowe

Ocena prototypowej wersji produktu “Poradnika realizacji programu “Smak zawodu”” wraz z narzędziami pomiarowymi i badawczymi (etap I) oraz opracowanie finalnej wersji ,,Podręcznika realizacji programu – Smak zawodu” (etap II)

Najnowsze wydarzenia
01.06.2020
WSPARCIE W STARCIE- obniżenie oprocentowania pożyczek na rozpoczęcie działalności
W związku z obniżeniem stopy procentowej, od dnia 1 czerwca br. oprocentowanie pożyczek udzielanych w ramach Programu „Pierwszy biznes – Wsparcie w starcie” wynosić będzie odpowiednio 0,03% oraz 0,01%....
01.06.2020
nabór wniosków o pożyczkę płynnościową dla MŚP w województwie podkarpackim
Informujemy, że 29 maja br. Lubelska Fundacja Rozwoju podpisała z Bankiem Gospodarstwa Krajowego aneks do umowy podpisanej w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego 2014-2020, dotyczący wprowadzenia do oferty...
Ocena prototypowej wersji produktu “Poradnika realizacji programu “Smak zawodu”” wraz z narzędziami pomiarowymi i badawczymi (etap I) oraz opracowanie finalnej wersji ,,Podręcznika realizacji programu – Smak zawodu” (etap II)

Zapraszamy do złożenia oferty na “Ocenę prototypowej wersji produktu “Poradnika realizacji programu “Smak zawodu”” wraz z narzędziami pomiarowymi  i badawczymi (etap I) oraz opracowanie  finalnej wersji ,,Podręcznika realizacji programu – Smak zawodu” (etap II)

Postępowanie prowadzone jest w ramach projektu pt. „Mikro innowacje – makro korzyści” nr POWR.04.01.00-00-I042/15 realizowanego w ramach Działania 4.1. Innowacje społeczne, Osi priorytetowej: IV. Innowacje społeczne i współpraca ponadnarodowa, Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Pełna treść zaproszenia

Załączniki do zaproszenia