ARCHIWALNA STRONA
Pożyczki dla firm
Współpraca zagraniczna
Szkolenia
Doradztwo, wsparcie innowacji
Inne usługi finansowe

Ocena prototypowej wersji produktu “Poradnika realizacji programu “Smak zawodu”” wraz z narzędziami pomiarowymi i badawczymi (etap I) oraz opracowanie finalnej wersji ,,Podręcznika realizacji programu – Smak zawodu” (etap II)

Najnowsze wydarzenia
18.10.2018
Zaproszenie do złożenia oferty cenowej na opracowanie recenzji eksperckiej oraz analiza mechaniki prototypowej wersji gry edukacyjnej
Zapraszamy do złożenia oferty cenowej na opracowanie recenzji eksperckiej oraz analiza mechaniki prototypowej wersji gry edukacyjnej. Postępowanie prowadzone jest w ramach projektu pt. „Mikro innowacje – makro korzyści” nr POWR.04.01.00-00-I042/15...
18.10.2018
Rozstrzygnięcie postępowania na wyprodukowanie nagranie i montaz reportażu filmowego
Informujemy, że w przedmiotowym postępowaniu została wybrana oferta M-FILM P. H. U. Waldemar Michalski w kwocie 4612,50 zł (brutto).   Dziękujemy za udział w postępowaniu.
Ocena prototypowej wersji produktu “Poradnika realizacji programu “Smak zawodu”” wraz z narzędziami pomiarowymi i badawczymi (etap I) oraz opracowanie finalnej wersji ,,Podręcznika realizacji programu – Smak zawodu” (etap II)

Zapraszamy do złożenia oferty na “Ocenę prototypowej wersji produktu “Poradnika realizacji programu “Smak zawodu”” wraz z narzędziami pomiarowymi  i badawczymi (etap I) oraz opracowanie  finalnej wersji ,,Podręcznika realizacji programu – Smak zawodu” (etap II)

Postępowanie prowadzone jest w ramach projektu pt. „Mikro innowacje – makro korzyści” nr POWR.04.01.00-00-I042/15 realizowanego w ramach Działania 4.1. Innowacje społeczne, Osi priorytetowej: IV. Innowacje społeczne i współpraca ponadnarodowa, Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Pełna treść zaproszenia

Załączniki do zaproszenia