ARCHIWALNA STRONA
Pożyczki dla firm
Współpraca zagraniczna
Szkolenia
Doradztwo, wsparcie innowacji
Inne usługi finansowe

Ocena prototypowej wersji produktu “Poradnika realizacji programu “Smak zawodu”” wraz z narzędziami pomiarowymi i badawczymi (etap I) oraz opracowanie finalnej wersji ,,Podręcznika realizacji programu – Smak zawodu” (etap II)

Najnowsze wydarzenia
18.09.2019
ZAPROSZENIE DO ZŁOŻENIA OFERTY CENOWEJ NA ŚWIADCZENIE USŁUGI TRENERSKIEJ – PRZEPROWADZENIE SZKOLENIA “Specjalista/ka ds. kadr z egzaminem ECDL Base””
Zapraszamy do złożenia oferty na świadczenie usługi trenerskiej – przeprowadzenia szkolenia “Specjalista/ka ds. kadr z egzaminem ECDL Base”” Szczegółowe informacje o postępowaniu znajdują się w poniższych załącznikach. Pełna treść...
18.09.2019
Zaproszenie do złożenia oferty cenowej na świadczenie usługi trenerskiej – przeprowadzenie szkolenia “Monter/ka instalacji elektrycznych z uprawnieniami SEP do 1kV”
Zapraszamy do złożenia oferty na świadczenie usługi trenerskiej – przeprowadzenia szkolenia “Monter/ka instalacji elektrycznych z uprawnieniami SEP do 1kV” Szczegółowe informacje o postępowaniu znajdują się w poniższych załącznikach. Pełna...
Ocena prototypowej wersji produktu “Poradnika realizacji programu “Smak zawodu”” wraz z narzędziami pomiarowymi i badawczymi (etap I) oraz opracowanie finalnej wersji ,,Podręcznika realizacji programu – Smak zawodu” (etap II)

Zapraszamy do złożenia oferty na “Ocenę prototypowej wersji produktu “Poradnika realizacji programu “Smak zawodu”” wraz z narzędziami pomiarowymi  i badawczymi (etap I) oraz opracowanie  finalnej wersji ,,Podręcznika realizacji programu – Smak zawodu” (etap II)

Postępowanie prowadzone jest w ramach projektu pt. „Mikro innowacje – makro korzyści” nr POWR.04.01.00-00-I042/15 realizowanego w ramach Działania 4.1. Innowacje społeczne, Osi priorytetowej: IV. Innowacje społeczne i współpraca ponadnarodowa, Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

Pełna treść zaproszenia

Załączniki do zaproszenia